Volleybalvereniging Mevo  -  Meddo

Nieuws

 

© 2022 Volleybalvereniging Mevo

Home.Informatie.Toernooien.Jeugd.Competitie.Recreanten.Sponsoren.NeVoBo.

Meer informatie over Mevo.

 


Volleybalvereniging Mevo is op 19 mei 1982 opgericht.
Nog voor de bouw van de gymzaal in Meddo werden de eerste bijeenkomsten gehouden om te komen tot een vriendenclub, die met twee teams zo af en toe eens wilden volleyballen. Hoe kan het anders verlopen. Mevo werd een officiële vereniging en groeide uit naar ca 130 leden.

Onze vereniging kent een viertal afdelingen.

Competitie
Drie teams nemen deel aan de reguliere competitie van de Nevobo / Regio Oost. Naast de wekelijkse trainingen zijn er 20 tot 24 wedstrijden. Sinds enkele jaren worden wedstrijden ook op een door de weekse avond gespeeld. Dit is per volleybalvereniging verschillend. Bij Mevo spelen de dames en de jeugd hun thuis wedstrijden op de zaterdagmiddag.

Recreatief
Mevo telt één recreatieve dames groepen en twee recreatieve heren groepen . Een drietal teams nemen deel aan de recreatieve competitie van de NeVoBo – Regio Oost. Dit zijn vier avonden per seizoen waarbij gespeeld kan worden in o.a. Borculo, Aalten of Eibergen.
Vanuit de dames- en heren groepen recreatief is ook een mixteam samengesteld, dat op zijn beurt ook deelneemt aan de recreatieve mixcompetitie. Het mixteam speelt in één van de hoogste klassen van deze competitie.
Tevens doet dit team ook vaak mee aan de toernooien, die Mevo zelf organiseert.

Jeugd junioren.
De jeugdafdeling van Mevo kent twee groepen. De junioren en het circulatievolleybal.
In het huidige seizoen spelen 2  CMV-teams in de NeVoBo competitie.

Jeugd circulatie volleybal.
Vanaf 6 jaar kun je al bij het volleybal (circulatievolleybal). Elk niveau heeft eigen regeltjes en zo leert de jeugd stap voor stap het volleyballen.
Ook de kleinsten nemen periodiek al deel aan toernooien. Deze worden deskundig begeleid waarbij ook de ouders actief meehelpen.