Volleybalvereniging Mevo  -  Meddo

Nieuws

 

© 2020 Volleybalvereniging Mevo

Home.Informatie.Toernooien.Jeugd.Competitie.Recreanten.Sponsoren.NeVoBo.

Volleybalvereniging Mevo speelt in de gymzaal ’t Kempken.

Dit is een klein gymnastieklokaal met beperkte ventilatie.
Om gebruik te mogen maken van deze zaal tijdens de Coronacrisis heeft de gemeente Winterswijk een aantal voorwaarden gesteld waaraan wij als vereniging moeten voldoen.

Dit heeft geleid tot het nemen van de volgende maatregelen:
o De aanvangstijden van wedstrijden zijn aangepast, zodat de groepen elkaar niet in de kleedkamers passeren. Zijn de kleedkamers nog niet leeg, blijf dan buiten wachten.
o De Mevo teams zullen tijdig in de zaal aanwezig zijn zodat de bezoekers zich over twee kleedkamers kunnen verdelen. (maximaal 5 personen per kleedkamer)
o We vragen de bezoekers om in sportkleding te komen en alleen schoenen te wisselen.
o Na de wedstrijd zullen de bezoekers als eersten de zaal via beide kleedkamers verlaten, is er tot nader order geen mogelijkheid om te douchen, hoe vervelend ook.
o Toeschouwers zijn niet toegestaan i.v.m. de beperkte ruimte in de zaal. Ouders of chauffeurs van de jeugdteams mogen dus ook niet in de zaal.
o  Aangezien er geen mechanische ventilatie in de zaal zit, moeten de ramen en deuren open gezet worden om voldoende ventilatie te krijgen. Houd rekening met een lagere temperatuur in de zaal!!

We betreuren het zeer deze maatregelen te moeten nemen, maar we kunnen in ieder geval weer volleyballen en dat is het belangrijkste.


Met vriendelijke groet,

Peter van Beusekom

Voorzitter

06-83335159
voorzitter@mevomeddo.nl

Corona maatregelen